Det bästa valet av logier i Kroatien

Hur kan du öka antalet övernattningar?

Hur kan du öka antalet övernattningar?

Om du är ny i uthyrningsbranschen eller din konkurrens är helt enkelt för kraftig, kunde du fråga dig själv hur du kan öka antalet övernattningar, locka mer gäster och få ut det mesta möjliga av säsongen med tanke på nettovinst. Först måste du fundera på lägenhetens läge och hur attraktivt det är för dina gäster. En annan sak är antalet turister som övernattar på din ort. Om din lägenhet är mer i inlandet, kan man anta att den skulle locka färre turister än lägenheterna som ligger när eller direkt vid kusten. Men förtvivla inte, det finns flera effektiva metoder att slå konkurrensen.
Det bästa är att möblera din gård så att den blir mer barnvänlig, t.ex. du kan förvandla din gård till en lekplats med lekplatsutrustning. Sådär kommer du att locka en specifik grupp av gäster, d.v.s. familjer med barn, men ditt huvudmål skulle vara att skaffa stamgäster. I tillägg skulle du förbättra dina relationer med gäster så att du står 100 % till deras förfogande. Andra insatser som kan hjälpa dig att locka mer gäster är utseende och möblemang, så det rekommenderas att inkludera bekvämligheter som satellit-TV, Internet, kaffeapparater eller alternativet att ha gemensam frukost på terrassen och lika arrangemang. Om du kan unna dig det, investera i en bassäng, sauna eller gym. Men tänk inte att endast detta ska drastiskt öka antalet övernattningar – det kan göras bara med annonsering genom medier, särskilt World Wide Web.
Endast bra service, rätt annonsering, realistiskt förhållande mellan pris och service och – det viktigaste av allt – en nöjd kund kommer att öka antalet övernattningar och din totala nettovinst. Om du fortfarande inte gjorde det, sätta in en annons på nätet eftersom de mesta av turisterna startar sin semesterplanläggning via Internet där de söker efter det perfekta logiet.


Följ oss på

  • Croatia Rents

  • Telefon: 0041762705165

  • E-post: info@croatiarents.com