Det bästa valet av logier i Kroatien

Bör en gäst få en välkomstpresent?

 Bör en gäst få en välkomstpresent?
Det viktigaste i ett förhållande mellan en lägenhetsägare och hans/hennes gäster är att ägaren gör ett gott först intryck. Den första kontakten mellan en ägare och hans/hennes gäster realiseras vanligen när gäster ankommer till en lägenhet, fastän den tidigare kan tas genom ett telefonsamtal som har att göra med gästernas reservation.
Ägaren ska göra ett intryck av en bra, vänlig och gästfri värd som är till gästernas tjänst. En välkomstpresent är en fantastisk fördel om man vill göra ett gott först intryck. Det är inget mysterium att människor gillar att få presenter, men man måste alltid hålla det enkelt.
När man väljer en present är det viktigt att presenten blir ett symboliskt minne av underbara semesterdagar i din lägenhet. Vi rekommenderar att du ger dem en souvenir som representerar din ort eller dess omgivningar. Du kan inte göra ett fel om du ger varje gäst en souvenir – de ska definitivt inte avslå en sådan present.
Varför en souvenir?
Bara föreställ dig att du välkomnar din gäst med choklad och hen säger: ”Nej tack, jag är diabetiker.” En present skulle alltså bli både symbolisk och ofelbar. Men man måste inte förglömma att din gäst inte ankom hit p.g.a. en välkomstpresent: hen kom hit för att ha en semester som hen önskar sig, och du är bara ”ett nödvändigt ont”.
Den bästa presenten som du – ägaren – kan ge till dina gäster är ett rakt och frankt förhållande kombinerat med snabb och effektiv tjänst.

Följ oss på

  • Croatia Rents

  • Telefon: 0041762705165

  • E-post: info@croatiarents.com