Det bästa valet av logier i Kroatien

Crikvenica

Crikvenica - en stad med idealisk semester
Crikvenica ligger på Kvarner nära Rijeka och är också bland de vackraste destinationer i Istrien. Perfekt klimat och klarblått hav, bland de största attribut Crikvenica. Även om en liten stad, har Crikvenica lyckats i strävan att bli en av de största turistmålen i regionen Kvarner. Där kan du hitta allt du behöver för att göra din semester blir perfekt. Gäster som besöker Crikvenica, vanligtvis befolkningen från den kroatiska följt av frekventa gäster var tyskar, tjecker, slovaker, italienare, britter ...
Den klarblå havet och milda mikroklimat, i denna del av den kroatiska, har lett till utvecklingen av hälsoturism. Hälsoturism är tillbaka i ett par år upplevt en boom. I Crikvenica finns ett stort antal grunda stränder som är perfekta för små barn men även för äldre människor, som simmar i djupare vatten, är inte din starka sida.
Stränderna som omger Crikvenica som grus och sand i ryggen ett par år, är öppen strand avsedd för dina husdjur. Men för en perfekt semester är inte tillräckligt för att havet och vackra stränder. Crikvenica tog det på stort allvar och erbjöd sina gäster ett stort antal sportaktiviteter, kulturprogram och intressant mat. Precis som alla andra stad i regionen Kvarner, och Krk har en turbulent förflutet. Det är denna historia som ansvarar för att organisera många evenemang. Den erbjuda turisterna i staden är ganska varierande. Människor som föredrar en aktiv semester, föräldrar med barn och äldre människor är människor, här finner jag mycket intressant och pedagogiskt innehåll som kommer att glädja dem.
När du besöker Crikvenica bör du inte missa ett besök på älska partikeln som binder många berättelser och legender eller stad Aquarium, som har mer än fem hundra olika arter av fisk. När alla dessa intressanta saker i kontakt med den vackra och pittoreska naturen, har du den perfekta platsen för din nästa semester.
Njut av frisk luft, kristallklar hav och tallar. Det råder ingen tvekan om att detta är rätt recept för att mata din kropp och själ!

Karta över logierna Crikvenica

Logi i Crikvenica:

Lägenheter Villa Luna

Lägenheter Villa Luna

Čiovo - Okrug Gornji
öar

Från 39 €
Villor AMFORA

Villor AMFORA

Crikvenica
Kvarnerviken

Pris på förfrågan
Pensionat Ribica

Pensionat Ribica

Crikvenica
Kvarnerviken

Från 23 €
Lägenheter Vera

Lägenheter Vera

Crikvenica
Kvarnerviken

Pris på förfrågan
Lägenheter Irena

Lägenheter Irena

Crikvenica
Kvarnerviken

Från 65 €

Följ oss på

  • Croatia Rents

  • Telefon: 0041762705165

  • E-post: info@croatiarents.com