Det bästa valet av logier i Kroatien

Dramalj

Dramalj - en plats för vänskap
Dramalj är en turistort som ligger nära Crikvenica. Dramalj och Crikvenica ansluter gångväg som tar dig längs kusten. Detta är en liten men mycket intressant plats, en plats för gott humör och vänlig miljö. Dramalj sträcker sig söder om Rijeka. Även om detta är en mycket ung by, är idag en av de favoritdestinationer i Adriatiska havet. Utvecklingen av Dramalj började hända i slutet av 19-talet och till migration av befolkningen från den närliggande dalen runt Novi Vinodolski.
Naturen är verkligen spektakulär i Dramalj. Skönheten i stället framgår av talrika besökare som lämnar mycket nöjd med skönhet som den milda medelhavsklimat, klart vatten och grönskande natur. Det milda klimatet, ger ett stort antal timmar under hela året. Somrarna är varma och vintrarna är milda. Som varje år mer och mer om skadlighet solen och farliga UV-strålar, är milt Medelhavsklimat perfekt för att njuta av det milda solen.
Till var och en av oss att hitta den perfekta platsen i solen, gjorde sina bästa värdar och erbjudande om boende som är lämplig för en sådan plats. Walking Dramalj vistelse kommer att bli förvånad med det stora antal lyxiga villor, hotell, lägenheter och resorts. Varje del av turism i Dramalj med stor omsorg utarbetades och vi kan lugnt säga att det är nästan till perfektion. Dramalj Även en liten turistort, har flera vackra stränder. Många utmärkelser och lovord kommer varje år och till befolkningen av Dramalj viktigaste är skönhet och stränder.
Till skillnad från grann platser i Dramalj karnevalen hålls under sommarmånaderna. Sommar Carnival varje år lockar många turister och entusiaster som gillar att njuta av en karneval. Till Dramalj erbjöd evenemang för alla smaker, under sommaren hålls många kulturella - underhållningar och sportevenemang.
I en lugn, trevlig och vänlig plats, som sällan lämnar någon oberörd. Ja, det är Dramalj, en plats vid gott mat och ett idealiskt semestermål.

Karta över logierna Dramalj

Logi i Dramalj:

Lägenheter Villa Luna

Lägenheter Villa Luna

Čiovo - Okrug Gornji
öar

Från 39 €
Lägenheter Novoselic

Lägenheter Novoselic

Dramalj
Kvarnerviken

Från 35 €
Lägenheter Josip

Lägenheter Josip

Dramalj
Kvarnerviken

Från 30 €
Lägenheter 1

Lägenheter 1

Dramalj
Kvarnerviken

Från 50 €

Följ oss på

  • Croatia Rents

  • Telefon: 0041762705165

  • E-post: info@croatiarents.com